Yngre utseende med trådlyft

Har tiden tagit ut sin rätt och ansiktet blivit alldeles för hängigt? Du ser äldre ut, men känner dig inte äldre. Så kan man inte ha det, men ett lyft för ditt ansiktet kan få det att se yngre ut.

Tiden går alldeles för fort. En dag vaknar man och ser att man blivit gammal. Hur hände det här? Framför allt NÄR hände det här? Tiden har rusat iväg och huden med den. Att göra ett kirurgiskt ingrepp känns inte så lockande, det kan trots allt vara obehagligt att vara nedsövd. Någon annan lösning måste det finnas. Med tråd och nål finns det en möjlighet, det låter kanske konstigt men är inte så konstigt. Man syr upp huden för att få en stramare effekt. Nu kan du se så ung ut som du känner dig igen. Till stor del iallafall, håret måste du fortfarande färga.

Nål och tråd ger resultat

Rådgör alltid med en legitimerad läkare innan du bokar trådlyft. För att få det bästa resultatet för dig behöver de se vad som kan göras. När du gör ett trådlyft är du vaken och hela tiden med på vad som händer. Du behöver inte vara rädd att det ska göra ont, man gör en lokalbedövning över området där lyftet görs. Man kan trots det känna en obehaglig känsla. Prata med läkaren som gör ansiktslyft med tråd om det blir för jobbigt. Utan ett större ingrepp har du chansen att se ung ut igen, konsultera med en läkare som utför trådlyft.