Om oss

Vi brinner för hälsa och skönhet. Vi anser att alla har unika möjligheter att nå sitt absoluta max och detta som en följd av att vi ser olika ut och att vi och med detta också har väldigt olika förutsättningar. Våra skillnader är det som skapar kontraster och dynamik i samhället.

Hur ser du ut och finns det någonting som du skulle vilja förändra i ditt eget utseende? Många idag ser skönhetsindustrin med viss avsmak. Dels så anser man att det handlar om en smutsig bransch som skor sig på att vanliga människor lider av komplex och dåligt självförtroende. Dels så anser man att det handlar om fusk.

Att utföra ett ingrepp i syfte att se bättre ut – och att därmed också må bättre – är stigmatiserade. Folk i ens närhet kan ta avstånd, skitsnack är långt ifrån ovanligt och många drar sig därför för att uppsöka en klinik för att få en behandling eller ett ingrepp utfört. Det vill vi ändra på.

Här ska vi skriva initierat och faktabaserat om olika behandlingar och ingrepp. Vi ska förklara vilka för- och nackdelar som finns, vilka eventuella risker som kan finnas, hur kostnaden är och vad man i övrigt ska tänka på. Målet är att nyansera bilden och att tvätta bort det dåliga rykte som branschen har – men utan att skönmåla och försköna. Det finns risker, men det finns även stora vinster att göra.

Vi måste ta steget bort från det stigmatiserande och problematiserande: alla har ett val att göra och hur man väljer att leva sitt eget liv ska inte någon annan bry sig om. Att välja skönheten är, enligt oss, definitivt inte ett problem.