Höja funktionen på tänderna

Med hjälp av tandreglering kan man få ett bett som är funktionellt och snyggt. Men vart ska man vända sig om man inte är nöjd med sin tandrad? Vad kan man göra åt felsittande tänder?

Det är lätt hänt att man får tänder som växer på ett sätt som gör att det kan innebära problem. Med tänder som sitter för tätt kan man få problem med rengöring och med tänder som sitter snett eller för långt isär kan det bli problem med att äta. Men alla typer av bekymmer som man kan ha med sina tänder går att göra något åt. Idag kan man till och med välja mellan den traditionella tandvården eller att gå till en privat klinik i Göteborg.

Rätt till rätt tandvård

Alla har rätt till en god tandvård och man har dessutom rätt att välja var man vill få sin tandvård. Idag finns det en hel uppsjö av olika alternativ som antingen är via landstinget eller privat. Vad man väljer kan bero på något så enkelt som vilken mottagning som ligger närmast eller är trevligast att gå till för att få sin vård. Men det kan även vara så att man föredrar det ena framför det andra på grund av vilka mertjänster som man kan få. Kanske kan man även välja tandreglering eller annan tandvård efter den personal som man trivs bäst med vilket kan kännas viktigare än valet att söka privat tandvård eller ej. Det viktigaste är bara att man bokar ett besök.